Walibi

Wanneer u op zoek bent naar een dagje uit met flink wat pit, is Walibi in Biddinghuizen écht een goede optie. Vroeger was dit park bekend onder de naam Six Flags. Ook vandaag de dag gebruiken nog veel mensen deze naam. Walibi Holland kent in totaal 35 attracties, waarvan 7 echt pittige achtbanen. Met gemiddeld 800 duizend bezoekers per jaar is Walibi een echte trekpleister.

Maar naar de wilde achtbanen kent Walibi ook veel mogelijkheden voor de allerkleinsten. Op hun website bieden ze een duidelijk overzicht van alle attracties, met een thrilling meter erbij. Van kids, tot fun, tot exciting tot thrilling. Zo ziet u in 1 oogopslag welke attracties voor uw gezelschap geschikt zijn.

Het is mogelijk om Walibi te bezoeken met de auto. Wel betaald u dan extra kosten voor een parkeerplek. Voorkom onnodige uitgaven en lange rijen voor de parkeerplaats en laat u onbezorgd brengen door Timefortaxi. We zetten u voor de deur van Walibi af, en halen u na een lange dag van inspanning ook weer gemakkelijk en snel op. Kijk voor al onze tarieven op de pagina “prijs indicatie” en boek direct uw rit.