Graag willen wij u informeren wat betreft onze maatregelen aangaande Covid-19. Vanuit veiligheidsoverwegingen zal de bijrijdersstoel tijdelijk niet in gebruik zijn bij 3 personen bij 4 personen wel
( houdt u daar aub rekening mee) Gelieve zoveel mogelijk online of per pin te betalen in de taxi.
Bedankt voor uw medewerking en wij wensen u een veilige reis met Time for Taxi.

Over ons

2 Partners sluiten de handen in 1.

De eigenaren van Time for Taxi en Gensha Chauffeursdiensten zijn het ermee eens dat samenwerken onder 1 noemer meer perspectief en stabiliteit biedt voor de toekomst.

Een begrip worden in de Regio’s Amsterdam, Utrecht, Zaanstad, Alkmaar, Flevoland, ‘t Gooi en omstreken voor met name het taxivervoer van en naar Schiphol Airport en andere vliegvelden in- en buiten Nederland is het doel.
Uiteraard ‘door to door’ en ad hoc ritten kunnen wij ook verzorgen.

Er kan simpelweg naar alle bestemmingen geboekt worden.Komt u er niet uit, belt u gerust en wij helpen telefonisch verder. Wij zullen voor u klaarstaan!

Bewust hebben wij dan ook gekozen voor de naam Time for Taxi; het is gemakkelijk te onthouden voor de klant en herkenbaar. Daarnaast is deze naam is alom bekend bij de groep chauffeurs waarmee wij samenwerken.

Time for Taxi staat voor, gepaste service, nette auto’s en nette chauffeurs, waarbij de communicatie en het nakomen van afspraken hoog opgenomen wordt in de bedrijfsstructuur.

Wij van Time for Taxi willen hierin hoog scoren en het gevoel “met plezier een taxi pakken” weer terugbrengen.

Daarnaast zijn wij ECHT 24/7 bereikbaar voor al onze klanten.

Wij kijken naar u uit, tot snel.

Eigenaar Time for Taxi: “Door de krachten te bundelen en samen te monitoren kunnen wij de klant meer zekerheid bieden”...

Eigenaar Gensha Chauffeursdiensten: “Wij zijn het volledig eens dat samenwerken ons een groter bereik geeft en wij daardoor de klant nog beter kunnen bedienen”...