Over ons

2 Partners sluiten de handen in 1.

De eigenaren van Time for Taxi en Taxizoekennaarschiphol.nl zijn het ermee eens dat samenwerken onder 1 noemer meer perspectief en stabiliteit biedt voor de toekomst om de taxi markt te kunnen bedienen.

Een begrip worden in de Regio’s Amsterdam, Utrecht, Hoofddorp, Zaanstad, Alkmaar, Flevoland, Uithoorn, Aalsmeer, ‘t Gooi en omstreken voor met name het taxivervoer van en naar Schiphol Airport en andere vliegvelden in- en buiten Nederland is het doel.
Uiteraard ‘door to door’ en ad hoc ritten kunnen wij ook verzorgen.

Ook speciale ritten kunnen wij verzorgen voor een leuk dagje uit met u gezelschap

Er kan simpelweg naar alle bestemmingen  binnen Nederland geboekt worden. Komt u er niet uit, belt u gerust en wij helpen telefonisch verder. Wij staan voor u klaar !

Bewust hebben wij dan ook gekozen voor de naam Time for Taxi; het is gemakkelijk te onthouden voor de klant en herkenbaar. Daarnaast is deze naam is alom bekend bij de groep taxi chauffeurs waarmee wij samenwerken.

Time for Taxi staat voor, gepaste service, nette auto’s en nette chauffeurs, waarbij de communicatie en het nakomen van afspraken hoog opgenomen wordt in de bedrijfsstructuur.

Wij van Time for Taxi willen hierin hoog scoren en het gevoel “met plezier een taxi pakken” weer terugbrengen.

Daarnaast zijn wij ECHT 24/7 bereikbaar voor al onze klanten.

Wij kijken naar u uit, tot snel.

Eigenaar Time for Taxi: “Door de krachten te bundelen en samen te monitoren kunnen wij de klant meer zekerheid bieden”...

Eigenaar Taxizoekennaarschiphol.nl : “Wij zijn het volledig eens dat samenwerken ons een groter bereik geeft en wij daardoor de klant nog beter kunnen bedienen”...