Keukenhof

Het mooiste lentepark ter wereld! Het Keukenhof is een bloemenpark in Zuid-Holland, waar ieder jaar bolgewassen worden tentoongesteld. Van oktober t/m december planten veertig tuinlieden miljoenen bloemen. Daardoor zijn er in de lentemaanden meer dan 7 miljoen bolgewassen, krokussen, tulpen, narcissen en lelies te zien.

Het Keukenhof is écht iets dat u gezien moet hebben. Voor een rustige, veilige en onbezorgde rit naar het Keukenhof kunt u Timefortaxi centrale 24/7 bellen. Het Keukenhof is één van de select aantal speciale ritten die wij doen. Het vooraf boeken van een taxi brengt rust. Het is gemakkelijk en u hoeft zich niet druk te maken over vervoer of het parkeren op drukke parkeerplaatsen.

Naast alle bloemen die in het Keukenhof te zien zijn kunt u ook deelnemen aan speciale activiteiten. Zo is er een fluisterboot, kunt u fietsen of een rondleiding volgen. Voor kinderen is er een speeltuin, een dierenweide en een speurtocht. Uiteraard kunt u tijdens of na een lekkere dag een hapje eten in één van de verschillende restaurants op het terrein. Een perfecte dag met vrienden of met het hele gezin! Kijk voor al onze tarieven op de pagina “prijs indicatie” en boek direct uw rit.