Batavia stad (Fashion Outlet)

Elke shop-liefhebber moet hier een keer geweest zijn; Batavia Stad. Dit fashion outlet telt maar liefst 150 winkels met een aanbod van 250 verschillende merken. Dat is bij elkaar zo’n 31.000 vierkante meter aan winkelen! Van Calvin Klein tot Diesel, en van Desigual tot Nike. Batavia stad kent kleding, schoenen, tassen en accessoires voor echt alle leeftijden. Door de knusse inrichting van de outlet voelt het echt alsof u door een authentiek dorpje wandelt.

Maak halverwege de dag een pauze met een uitgebreide lunch, scoor tussen het shoppen door een heerlijke donut en koffie to go van Dunkin Donuts en sluit de dag af met een top maaltijd in één van de vele restaurants.

Geen zin om aan het eind van de dag al die zware tassen mee naar huis te moeten dragen? Laat u brengen en ophalen door Timefortaxi. Wij zetten u ‘s ochtends na een snelle rit af en brengen u aan het eind van de dag weer in volledig comfort naar huis. Zo hoeft u zich echt alleen maar druk te maken over welke kleur schoenen u gaat scoren! Kijk voor al onze tarieven op de pagina “prijs indicatie” en boek direct uw rit.